Werkwijze

Elke klant is anders en elke dag is een leerproces. Al meer dan 40 jaar staat Virtus voor, naast en achter z’n klanten met kwalitatief en innovatief werk gebaseerd op nieuwe inzichten en een beproefde werkwijze.

Concept & Design

Elke inrichting of verbouwing moet voor de klant de juiste beleving uitstralen maar in de kern is duurzaamheid, functionaliteit en prijs- kwaliteit belangrijk. Door onze ervaring en expertise zoekt Virtus samen met u naar de juiste balans en finetunen we elk concept tot het helemaal goed is.

Aan de slag
Concept & Design
1

Budget & planning

Meten is weten. Bij het produceren van maatmeubilair is elke vierkante centimeter belangrijk en voor de levering en montage telt elk minuut. We gaan voor een concurrentiële prijssetting door maatwerk uit ons eigen atelier te combineren met kwalitatieve producten van Cefla, een groothandel in winkeluitrusting.

Aan de slag
Budget & planning
2

Productie op maat

CNC-gestuurde zaag- en freesmachines, plooibanken, een uitgebreide lasafdeling, een poederlakkerij, lasersnijmachines, kantenlijmers, enz. Virtus beschikt over de nieuwste machines in metaal-, hout- en lakbewerking en houdt daarmee het volledige productieproces in één hand en dit op één locatie in Mechelen.

Aan de slag
Productie op maat
3

Logistiek & Opslag

Afgewerkte producten worden rechtstreeks geleverd op de werven of tijdelijk opgeslagen in ons magazijn van 3000 m². Bovendien investeert Virtus in de opslag van standaard materialen zoals houten en metalen platen om stockbreuken te voorkomen. Dit leidt eveneens tot verhoogde efficiëntie tijdens het productieproces.

Aan de slag
Groothandel winkelinrichting
4

Montage & Oplevering

Een efficiënte en snelle montage? Evident! Virtus beschikt over gekwalificeerde monteurs die instaan voor de plaatsing. Indien er nog extra werken (elektriciteit, verlichting, plakkerij, schilderen…) moeten uitgevoerd worden, spreken wij onze partners aan die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren.

Aan de slag
Logistiek & Opslag
5
Montage & Oplevering
6

Klaar voor het echte werk?

Virtus heeft alle kennis en productiecapaciteiten in huis, maar elke klant kiest op welk punt hij of zij in onze projectflow stapt.

Heeft u al een volledig uitgewerkt plan van uw ontwerpteam of uw interieurarchitecten? Perfect, dan duiken we meteen in ons atelier om uw concept uit te werken, snel en budgetvriendelijk.

Graag advies van ons ontwerpteam? Prima, dan maken wij tijd en ruimte voor een flinke brainstorm om uw bedrijfsidentiteit om te zetten in een sfeervol en functioneel design.

Aan de slag
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact