Virtus, wij kennen de markt door en door.

Met een historiek die teruggaat tot 1975 is Virtus geen groentje in de markt. Grote retailers, ketens in food en non-food, private stadswinkels, restaurantketens, hotels en kantoren doen al vele jaren een beroep op Virtus voor winkelinrichtingen en grote renovaties. Een totale make-over of nieuwe winkelconcepten uitrollen? Onze teams hebben tonnen ervaring in alle mogelijke sectoren en weten waarover ze praten. Dit is van onschatbare waarde voor onze bestaande én nieuwe klanten.

Meer weten over Virtus Bedrijfsfilm

Virtus, wij kennen ons vak door en door.

Vakmanschap met een visie, dat is de filosofie van Virtus. Wij investeren in mensen en machines en garanderen een efficiënte productieflow van de tekentafel tot de montage met de puntjes op de i. Wij zijn fier op ons 8000 m² productieatelier in Mechelen met high-end productielijnen voor hout- en metaalbewerking en een eigen poederlakkerij. Onze vakmannen zagen, boren, lassen, snijden, slijpen en lakken alles op maat, met de grootste precisie.

Virtus, wij kennen onze klanten door en door.

Wat onze klanten willen? Een professionele productiepartner die actief mee nadenkt en kan zorgen voor kwalitatieve en duurzame producten, een efficiënte en budgetvriendelijke productie, flexibiliteit en snelheid in montage binnen de afgesproken deadlines. Check! Virtus is al jaren een betrouwbare partner en heeft een ruim klantenportfolio opgebouwd in België en buurlanden. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs.

Interior solutions for a unique experience


Contacteer ons
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact