Winkel & detailhandel

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe winkelinrichting.

Droomt u van een nieuwe zaak? Dan is de inrichting van uw winkel met de juiste klantenbeleving een must. Combineer de gepaste look en feel met een praktische en modulaire indeling met losse winkelrekken en vast winkelmeubilair. Wij combineren hout, metaal, plexi met LED verlichting, kleuren en geuren.

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe winkelinrichting.

Een beleefwinkel met gezellige hoekjes, een grote verkoopshal met rekken aan de lopende meter, een winkelinrichting met steigerhout of een speciaalzaak met een warm of strak design?Kom metuw plannen naar Virtus of schuif mee aan tafel met onze tekenaars en wij werken uw concept opmaat uit. Wij combineren ervaring, creativiteit en haalbaarheid, ook wat betreft uw budget.

Prijs-kwaliteit is evident, een flexibele levering en een snelle montage zijn ons stokpaardje.

U kan bij Virtus terecht voor:

Totaalinrichting, renovatie, make-over winkel, detailhandel (kledij, voeding, parfumerie…)
Vast winkelmeubilair: legplanken, maatkasten, wandmeubilair, toonbank maken
Los winkelmeubilair: gondels, mobiele winkelrekken, middenmeubilair, kledingrekken
Meubels op maat in metaal, hout, plexi (met LED verlichting)
Aluminium racks, rekken, magazijnrekken, kledingstangen, confectiebeugels
Interieurbouw en interieurmontage: eigen plaatsingsdienst
Winkeluitrusting: winkelkarren, winkelmanden, kassameubels, winkelgeleiding
Een winkelinrichting kopen? Dan komt Virtus in actie!

Denken

Een mooie winkelinrichting hoeft niet duur te zijn. Ons ontwerpteam werkt voor u een plan uit dat past binnen uw concept én uw budget. Meubels in hout, metaal, plexi, handige legplanken, modulaire rekken, inbouwkasten, winkelracks of een toonbank op maat maken? Wij zijn nu al benieuwd naar al uw ideeën.

Rekenen

Kom met een uitgewerkt ontwerp, losse ideeën of met de afmetingen van uw winkelruimte naar Virtus en samen met onze ervaren interieurontwerpers en projectmanagers vullen we alle centimeters in. We maken een heldere offerte en spreken scherpe deadlines af zowel voor de productie als voor de montage.

Produceren

Virtus beschikt over een productiehal van 8000 m² met een high-end machinepark, een eigen lakkerij en een ervaren team van zo’n 40 vakmannen die zagen, boren, lassen, snijden, slijpen en lakken. Een klein project met specifiek maatmeubilair of een volledige winkelinrichting van A tot Z? Alles kan!

Monteren

Wij weten hoe cruciaal het is om een inrichting of renovatie van een winkel snel en efficiënt uit te voeren. Virtus beschikt over verschillende montageteams die perfect op elkaar afgestemd zijn en heel flexibel werken waarbij we uw deadlines respecteren zodat u snel uw klanten met een grote smile kan ontvangen.

Officiële Cefla verdeler | Groothandel in winkelinrichting 

Virtus is de officiële verdeler in de Benelux van het Italiaanse kwaliteitsmerk Cefla, een groothandel in winkelinrichting en een gevestigde waarde wat betreft innovatieve rekkensystemen, metalen rekken met verstelbare leggers en haaksystemen, magazijnrekken, winkelkarren, draadmanden, koeltogen, kassameubilair, winkelgeleiding… alle soorten racks en shelving zijn snel leverbaar tegen concurrentiële prijzen. Indien gewenst voorzien wij ook de montage zodat u snel operationeel bent.

Heeft u een klein of groot project voor Virtus? Wij rollen onze mouwen al op!


Bekijk onze realisaties Vraag een offerte op maat
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact