Retail & ketens

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe winkelinrichting.

Zoekt u een retailbouwer voor de totaalinrichting van één of een reeks winkels? Heeft u plannen voor een winkelrenovatie,  een winkelinrichting of een remodeling van een winkelketen? Nieuwe legplanken of winkelrekken nodig of een vitrine of een toonbank laten maken? 

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe winkelinrichting.

Virtus haalt het maximum uit uw vierkante meters en zet klantenbeleving op nummer één met opbergsystemen in hout, metaal of plexi op maat of rekken direct leverbaar uit stock. Bij Virtus kan u praktische winkelrekken kopen of winkelmeubilair op maat laten maken met de juiste look en feel volledig afgestemd op uw branding. 

Prijs-kwaliteit is evident, een flexibele levering en een snelle montage zijn ons stokpaardje.

U kan bij Virtus terecht voor:

Totaalinrichting, renovatie, make-over van winkelketens
Vast winkelmeubilair: legplanken, maatkasten, wandmeubilair, toonbank maken
Los winkelmeubilair: gondels, mobiele winkelrekken, middenmeubilair, kledingrekken
Meubels op maat in metaal, hout, plexi (met LED verlichting)
Aluminium racks, rekken, magazijnrekken, kledingstangen, confectiebeugels
Interieurbouw en interieurmontage: eigen plaatsingsdienst
Winkeluitrusting: winkelkarren, winkelmanden, kassameubels, winkelgeleiding
Een winkel (her)inrichten? Dan komt Virtus in actie!

Denken

Heeft u al concrete plannen of een uitgewerkt concept voor een winkelinrichting of een winkelrenovatie? Fantastisch, dan rollen we samen uw plannen uit om uw ideeën concreet te maken. Heeft u een nieuw winkelconcept of wenst u een prototype te laten maken? Virtus heeft er nu al zin in!

Rekenen

Voor elk project stelt Virtus een team samen van ervaren interieurontwerpers en projectmanagers die inzicht hebben in materiaalkeuzes, productiecapaciteit en timing. We maken een heldere offerte en spreken scherpe deadlines af voor de productie en voor de montage.

Produceren

Winkelrekken, gondels, legborden, shelfing, wandmeubilair in metaal, hout of plexi? Virtus beschikt over een productiehal van 3000 m² met de nieuwste machines voor schrijnwerk op maat, metaalbewerking en een lakkerij. Zo’n 40 ervaren vakmannen zagen, boren, lassen, snijden, slijpen en lakken alles op maat.

Monteren

Wij weten hoe cruciaal het is om een inrichting of renovatie van een winkel snel uit te voeren. Virtus heeft de capaciteit en de flexibiliteit om grote opdrachten uit te voeren. Onze montageteams zijn perfect op elkaar afgestemd en respecteren uw deadlines zodat u snel uw klanten met een grote smile kan ontvangen.

Officiële Cefla verdeler | Groothandel in winkelinrichting 

Virtus is de officiële verdeler in de Benelux van het Italiaanse kwaliteitsmerk Cefla, een groothandel in winkelinrichting en een gevestigde waarde wat betreft innovatieve rekkensystemen, metalen rekken met verstelbare leggers en haaksystemen, magazijnrekken, winkelkarren, draadmanden, koeltogen, kassameubilair, winkelgeleiding… alle soorten racks en shelving zijn snel leverbaar tegen concurrentiële prijzen. Indien gewenst voorzien wij ook de montage zodat u snel operationeel bent.

Heeft u een klein of groot project voor Virtus? Wij rollen onze mouwen al op!


Bekijk onze realisaties Vraag een offerte op maat
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact