Kantoor

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe kantoorinrichting.

Een kantoorruimte inrichten of renoveren? Virtus is gespecialiseerd in inbouwkasten en vast kantoormeubilair op maat. Een moderne balie maken, een bureaukast waarin u uw dossiers en klasseringssysteem kan integreren, kastenwanden of archiefrekken? Virtus garandeert een absolute stijlvrijheid én een uitgebreide keuze aan indelingen, kleuren en materialen.

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe bureau inrichting.

Bent u een bouwpromotor, een kantoorinrichter of een interieurdesigner? Dan is Virtus graag uw productiepartner om het vast meubilair van uw kantoorinrichting te realiseren. Wij beschikken over performante productielijnen voor hout- en metaalbewerking en een poederlakkerij. Archiefrekken, metalen en houten rekken, balies, schuifdeurkasten of kastenwanden van vloer tot plafond?

Prijs-kwaliteit is evident, een flexibele levering en een snelle montage ons stockpaardje.

U kan bij Virtus terecht voor:

Vast kantoormeubilair: maatkasten, archiefkasten, balie maken, ingebouwde kasten
Los kantoormeubilair: magazijnrekken, archiefrekken, houten en metalen rekken
Meubels op maat in metaal, hout, plexi (met LED verlichting)
Sfeerwanden, etalagekasten, productwanden, koffiecorners, scheidingswanden
Bureau inrichting maatwerk & montage: eigen plaatsingsdienst
Een kantoorinrichting op maat? Dan komt Virtus in actie!

Denken

Een moderne kantoorinrichting moet als gegoten zitten. Hoe klasseert en archiveert u? Is er een koffiehoek of een ontvangstbalie op maat nodig? Waar staat de printer en mag die mooi ingewerkt zijn in de kast? Virtus werkt een plan uit dat past binnen uw concept, uw bedrijfsuitstraling én uw budget.

Rekenen

Kom met een uitgewerkt ontwerp of met de afmetingen van uw kantoorruimte naar Virtus en samen met onze ervaren interieurontwerpers en projectmanagers vullen we alle centimeters in. We maken een heldere offerte en spreken scherpe deadlines af zowel voor de productie als voor de montage.

Produceren

Virtus heeft een grote schrijnwerkerij, een ruime afdeling metaalbewerking en een eigen poederlakkerij. Het volledige productieproces gebeurt onder één dak waardoor we efficiënt en uiterst flexibel werken. Een klein project met specifiek maatmeubilair of een volledig kantoorgebouw? Maatwerk is ons vak!

Monteren

Wij weten hoe cruciaal het is om een inrichting of renovatie van een kantoor snel en efficiënt uit te voeren. Virtus beschikt over verschillende montageteams die perfect op elkaar afgestemd zijn en heel flexibel werken waarbij we uw deadlines respecteren zodat u zich snel kan settelen in uw nieuwe kantoorruimte.

Officiële Cefla verdeler | Groothandel in winkelinrichting 

Virtus is de officiële verdeler in de Benelux van het Italiaanse kwaliteitsmerk Cefla, een groothandel in winkelinrichting en een gevestigde waarde wat betreft innovatieve rekkensystemen, metalen rekken met verstelbare leggers en haaksystemen, magazijnrekken, winkelkarren, draadmanden, koeltogen, kassameubilair, winkelgeleiding… alle soorten racks en shelving zijn snel leverbaar tegen concurrentiële prijzen. Indien gewenst voorzien wij ook de montage zodat u snel operationeel bent.

Heeft u een klein of groot project voor Virtus? Wij rollen onze mouwen al op!


Bekijk onze realisaties Vraag een offerte op maat
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact