Horeca

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe totaalinrichting.

Een volledig hotel renoveren of inrichten? Een nieuw interieurconcept uitrollen voor een restaurantketen? De sleutel tot succes is een totaalinrichting met de juiste sfeer zonder de harde commerciële realiteit uit het oog te verliezen. Wij combineren duurzame materialen met inzicht, ervaring, creativiteit en haalbaarheid, ook wat betreft uw budget.

Welkom bij Virtus, waar we eerst denken en dan bouwen aan uw nieuwe totaalinrichting. 

Virtus is gespecialiseerd in maatwerk voor hotelinrichtingen en projecten voor de food-sector zoals grotere horecazaken en restaurantketens. Door onze grote productiecapaciteit denken wij ruim in materialen en mogelijkheden maar wel tegen concurrentiële prijzen. Inbouwkasten, maatmeubilair, magazijnrekken, een luxueuze bar of hout- en metaalconstructies op maat?

Prijs-kwaliteit is evident, een flexibele levering en een snelle montage zijn ons stokpaardje.

U kan bij Virtus terecht voor:

Standaard budgetinrichting of exclusief maatwerk
Vast meubilair: zetelbanken, ingemaakte kasten, balie en toog maken
Los meubilair: horeca inrichting, rekken volgens haccp-regelgeving
Meubels op maat in metaal, hout, plexi (met LED verlichting)
Hotelinrichting en restaurantinrichting: eigen plaatsingsdienst
Een horeca inrichting op maat? Dan komt Virtus in actie!

Denken

Heeft u een idee, een concept, een ruimte en een budget? Prima, dan starten we samen het denkproces om uw dromen te realiseren. Virtus neemt graag al het maatwerk in uw project voor z’n rekening. Wij zijn uw professionele sparringpartner en stretchen al uw ideeën om tot de mooiste resultaten te komen.

Rekenen

Standaard budgetinrichting of exclusief maatwerk? Bij een renovatie of inrichting van uw hotel of restaurant is een goede budgetplanning de start van een succesvol verhaal. Virtus maakt een heldere offerte en spreekt scherpe deadlines af zowel voor de productie als voor de montage.

Produceren

Voor de productie van uw maatwerk duiken wij meteen in ons atelier. Virtus beschikt over maar liefst 8000 m² aan vakmanschap met een uitgebreid machinepark voor schrijnwerkerij, metaalbewerking en lakwerk. Onze productiecapaciteit gecombineerd met onze knowhow is onze grootste troef.

Monteren

Productie? Check! Dan komt ons montageteam in actie om uw maatmeubilair feilloos te installeren. Gekwalificeerde monteurs zorgen voor een snelle oplevering met de puntjes op de i. Wij werken netjes, respecteren de deadlines en komen altijd volgens afspraak. Als we zeggen dat we komen, dan komen we.

Officiële Cefla verdeler | Groothandel in winkelinrichting 

Virtus is de officiële verdeler in de Benelux van het Italiaanse kwaliteitsmerk Cefla, een groothandel in winkelinrichting en een gevestigde waarde wat betreft innovatieve rekkensystemen, metalen rekken met verstelbare leggers en haaksystemen, magazijnrekken, winkelkarren, draadmanden, koeltogen, kassameubilair, winkelgeleiding… alle soorten racks en shelving zijn snel leverbaar tegen concurrentiële prijzen. Indien gewenst voorzien wij ook de montage zodat u snel operationeel bent.

Heeft u een klein of groot project voor Virtus? Wij rollen onze mouwen al op!


Bekijk onze realisaties Vraag een offerte op maat
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact