Retail & ketens

Zoekt u een retailbouwer voor de totaalinrichting van één of een reeks winkels? Heeft u plannen voor een winkelrenovatie, een winkelinrichting of een remodeling van een winkelketen? Nieuwe legplanken of winkelrekken nodig of een vitrine of een toonbank laten maken?

Lees meer

Winkel & detailhandel

Droomt u van een nieuwe zaak? Dan is de inrichting van uw winkel met de juiste klantenbeleving een must. Combineer de gepaste look en feel met een praktische en modulaire indeling met losse winkelrekken en vast winkelmeubilair. Wij combineren hout, metaal, plexi met LED verlichting, kleuren en geuren.

Lees meer

Kantoor

Een kantoorruimte inrichten of renoveren? Virtus is gespecialiseerd in inbouwkasten en vast kantoormeubilair op maat. Een moderne balie maken, een bureaukast waarin u uw dossiers en klasseringssysteem kan integreren, kastenwanden of archiefrekken? Virtus garandeert een absolute stijlvrijheid én een uitgebreide keuze aan indelingen, kleuren en materialen.

Lees meer

Horeca

Een volledig hotel renoveren of inrichten? Een nieuw interieurconcept uitrollen voor een restaurantketen? De sleutel tot succes is een totaalinrichting met de juiste sfeer zonder de harde commerciële realiteit uit het oog te verliezen. Wij combineren duurzame materialen met inzicht, ervaring, creativiteit en haalbaarheid, ook wat betreft uw budget.

Lees meer
Home About us Werkwijze Expertises Realisaties Nieuws Webshop Contact