Interior solutions for a unique experience

Totaalinrichting op maat

Virtus is gespecialiseerd in winkelinrichtingen voor retailers en ketens, shopdesign voor de detailhandel en maatwerk voor kantoren en horecaprojecten. Virtus staat garant voor de volledige productieflow van concept tot montage waarbij we ervaring en expertise combineren met flexibiliteit en innovatie. Het kloppend hart van Virtus is onze productiehal met state-of- the-art machines voor hout- en metaalbewerking en lakwerk.

Meer dan 70 medewerkers zijn nu al klaar om morgen aan uw project te beginnen.

Start hier uw project

Groothandel winkeluitrusting

Virtus is de officiële Benelux-verdeler van het Italiaanse kwaliteitsmerk Cefla, een groothandel in winkelrekken en een gevestigde waarde wat betreft winkeluitrusting. Aluminium winkelrekken per meter, metalen rekken met verstelbare leggers en haaksystemen, magazijnrekken, winkelkarren, draadmanden, koeltogen, kassameubilair, winkelgeleiding… alle soorten racks en shelfing zijn snel leverbaar tegen groothandelsprijzen.

Indien gewenst voorzien wij de montage van uw winkeluitrusting zodat u morgen operationeel bent.

Start hier uw project

Virtus, vakmanschap met een visie

Virtus is gevestigd in Mechelen en staat voor 8000 m² vakmanschap met een machinepark om u tegen te zeggen. Onze afdelingen schrijnwerkerij en metaalbewerking en onze lakkerij zijn elke dag in volle bedrijvigheid en worden aangestuurd door een team van technisch tekenaars en projectmanagers. Ook onze sales-, finance- & administratieve krachten zorgen samen met onze gekwalificeerde monteurs voor een 360 graden service voor al onze klanten.

Meer weten over Virtus
Sectorkennis

Sectorkennis

Meer dan 40 jaar ervaring staat voor meer dan 40 jaar kennis en expertise. Wij weten haarfijn hoe een winkel in elkaar zit en wij kennen werkelijk alles van maatwerk.

Teamwork

Teamwork

Elke opdracht wordt aangepakt door een zeer gedreven en vakbekwaam team. Wij denken binnen uw kader toch out-of- the-box om samen de mooiste resultaten te behalen.

Klantgericht

Klantgericht

Deadlines, tijdsdruk, flexibiliteit, projectopvolging, kostenefficiëntie? Check the box! Wij ontzorgen onze klanten en zorgen voor open en transparante communicatielijnen.

Schaalgrootte

Schaalgrootte

10 winkels renoveren op korte tijd of kasten op maat maken voor 30 hotelkamers? Virtus heeft de mensen en de machines om ook grote opdrachten te realiseren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Virtus combineert een functioneel design met duurzame materialen zonder de beleving uit het oog te verliezen. Een goede prijs-kwaliteit- verhouding is een evidentie.

Innovatie

Innovatie

Welkom bij Virtus, een bedrijf met een mooie historiek en een moderne visie. Om scherp te blijven, investeren we continu in een future proof proces en in innovatieve productielijnen.

Cru

Eerste stadslocatie voor Cru: Gent

Lees meer

Nieuw concept Brantano

Virtus deed de realisatie van een nieuw winkelconcept voor Brantano. Bekijk hier het filmpje :

Lees meer

Roll-out Brantano winkels

Tussen half juli en eind augustus werden 8 winkels van Brantano in een nieuw jasje gestoken. Zowel metaal-, houtproductie als de plaatsing werd gerealiseerd door Virtus Interior Solutions.

Lees meer
Home About us Werkwijze Expertises Groothandel Realisaties Nieuws Webshop Contact